Snart lov...

Nu är det nära, snart, om cirka fem timmar är det jullov och en hel termin har gått. Jippi!
   Vi ska spela upp en liten teater idag, Jonas Gardells Mormor gråter, det ska bli jätte roligt. Jag spelar minstingen i familjen, lilla Fia, och jag har satt upp två tofsar i håret=)
   Åhh, det ska bli så underbart med jul, längtar verkligen tills på tisdag när vi ska hem till mamma. Men först kommer Joline hem på söndag, då ska vi pynta granen och koka julskinka=) Knäck ska jag nog också göra, mmm va gott, tugga tills tänderna ramlar ut på en=)
   Hoppas att alla ni där ute har samma härliga, ickestressade julkänsla som jag har!

Ville bara önska alla en god jul ifall jag inte hinner skriva så mycket under julen!

Önskar er alla en riktigt god jul och mycket kärlek till er och era nära!!!

En en gång min favvolåt, bär med er den i tankarna! Puss & Kram


Godmorgon!

Hej på er! Sitter i skolan och väntar på att börja, kom lite tidigare idag.
   Idag ska vi bara öva på teater hela dagen, ska bli riktigt skönt faktiskt! Sen imorgon är det lite julmusik och fika, torsdag är vanlig dag, och på fredag är det avslutning=) Fan vad skönt alltså, redan har det gått en termin. Åter igen: FAN VAD TIDEN GÅR FORT! Det är ju helt sjukt.
   Blev precis klar med matte b och har börjat på matte c nu, känns otroligt bra. Men med c så öppnas ju tre nya dörrar till högskolan, så nu blev allt ännu svårare=) Men men, jag väntar på att kronan ska ramla ner någon gång=)
   Jag saknar Joline så mycket, hon kommer på söndag, då har hon varit borta i två veckor. Men jag pratade med henne i telefon igår och det var så gulligt. Hon avslutade med "jag älskar dig, I love ya, puss" så söt min lilla ängel! Ska bli så mysigt när hon kommer hem, och så är det jul och allt=)
   Har fått en ny (eller gammal kanske man ska säga) låt på hjärnan som jag spelar men hjärndöd på=)


Puss och kram på er!

Greklandssommaren...

Godkväll!
Här kommer ett boktipps till alla läsglada arbetskvinnor jag känner! Ja även män skulle behöva läsa den, då kanske ni skulle få lite mer insikt i vad det innebär att vara en medelklass hårt arbetande kvinna och mamma!
Den är mycket realistisk och berörande. Den är heller aldrig tråkig! Man vill bara ha mer!
Det är faktiskt den första boken som jag har känt igen mig själv i så många situationer på t.ex. jobbet. Men mest kände jag nog igen min kära mor som alltid har arbetat hårt och gjort allt för att vi tre döttrar ska få det så bra som möjligt! Man kan säga att min syn på mamma har förändrats och jag känner mer förståelse och beundran för henne! I love you mom!
Tack Maria Hamberg för en underbar roman!

Puss & Kram



Andra advent...

Hej på er, nu var det länge sen jag skrev=) Har haft sjukt mycket att göra, men nu har det lugnat ner sig och nu närmar vi oss julen med stormsteg. Jag längtar verkligen, det är så mysigt nu med ljus i alla fönster och snön som glittrar så fint överallt! Man får verkligen myskänslor!
   Idag har vi lämnat Joline hos sin pappa och efter det passade vi på att stanna till vid tomten och hämta upp lite julklappar. Han är väldigt dyr den där tomten, nu är plånboken lika tom som den var den 24 nov=)
   Två veckor kvar i skolan och sen är den här terminen avslutad=) Det har gått så fort, men det har också gått otroligt bra tycker jag!
   På julafton ska vi hem till mamma och det ska bli mysigt att få komma bort lite, och lillasyster kommer ju hem från Italien i några dagar också! Har inte träffat verken mamma eller Melissa sen kryssningen i augusti. Men yngsta syrran har ju varit här och hälsat på iaf! Vi ska ta tåget till Hallsta för pappa ska ställa våran nya bil hos mamma, så tar vi den hem. Ska bli kul att köra lite 240=) Ska fylla bakluckan med grus så att man kommer någonvart!
   Nej nu ska jag hem till Emma, hon ska hjälpa mig att lägga i lite ny toning i håret, börjar ju se gråhårig ut i hårbotten=)
   Ville bara skriva lite så ni vet att jag lever och jag mår superbra!!! Och detta har varit ännu en underbar dag i Paradiset!
I love ya all!

Puss & Kyss
Just det! Vi har ju bakat lussebullar=) Mums!



RSS 2.0