Furuvik 2009

Vilket kanonväder vi fick i Furuvik iaf. Det var helt underbart. Dagarna spenderade vi i parken eller badade och kvällarna klädde vi ut oss till en western familj, åkte karuseller och drack en kall. Jag längtar verkligen redan till nästa år och hoppas på fint väder då också.

Joline fick rida ponny där, det finns verkligen ingen som kan vara gladare än en Joline på en hästrygg=) Måste börja leta efter nån ridskola här som hon kan börja på till hösten, ungen är ju galen i hästar.

Förövrigt så har vi semester nu och har installerat oss helt och hållet i Örebro nu, det känns underbart. Jag trivs som fisken i vattnet i denna härliga stad och jag längtar efter första dagen i skolan. Idag ska vi bara ta det lugnt och njuta av det härliga vädret!

Kjam!


Furuvik

 

 












Modiga tjejen!


























See ya!


Fredag???

Det enda de flesta tänker på när det närmar sig fredag är att ta det lugnt, äta och dricka bira/vin/sprit. Är det inte tragiskt? Är människor så stressade och missnöjda med sitt liv att man måste dricka alkohol för att må bra/koppla av, umgås med vänner eller ha kul?? Kan man inte njuta av det man har och vara sig själv?

   Alkohol är en farlig drog som kan leda till mycket allvarliga problem om man missbrukar den, men ändå är det nykteristen som blir ifrågasatt, "Vadå, dricker du inte alkohol? Varför då?".
   Visst att det är kul någon gång ibland, men jag vet att många människor festar mer eller mindre varje helg. De förknippar helg med alkohol och fest. Sen är de så trötta på måndagsmorgonen att de måste sjukanmäla sig från jobbet. Tycker dom att det är roligt? Jo vad roligt det är när man har fått ett par glas för mycket, diskussionerna hamnar på bebisnivå och missförstånden hopar sig. Alla resonabla värderingar är som bortblåsta och man flänger runt som en liten fjortis och tror att man äger världen. Är det kul att göra bort sig? Är det då inte roligare att gå ut nykter och dansa med kompisar och bara vara sig själv? Mysa och ha kul med vänner och familj,  sitta tillsammans med några kompisar och dryfta om intressanta och kultiverade ämnen. Något som gör att man växer som människa istället för att ligga hemma med en hängande huvudvärk och ågren?

 


(Bilden tagen från google.se)

 


RSS 2.0