Julfest

Hallå där! Var på julfest på Brunnsvik igår och hade så trevligt. Fick träffa alla fina lärare och andra goda vänner. Sov hos min söta vän Cecilia kvällen innan och spenderade hela onsdagen i skolan. Julfesten var mycket välplanerad, det hände något hela tiden. Det var glögg, julbord, "teater", musikkonsert och dans. Tomten var kom även på besök, det var världens finaste tomte=)

Tack så mycket för att jag fick vara med på denna roliga fest! Många kramar





Lov??

Inga lov säger de på Universitetet, men en sexsidors uppsatts på litteratur som man redan har läst är ingenting för mig. Vi har enda till den 4/1 på oss så detta innebär jullov för mig med=) Så skönt. Möblererade om hemma i vardagsrummet igår. Skrivbord och dator åkte in i sovrummet så nu ser vardagsrummet väldigt stort ut. Vet inte vad jag ska göra idag, ut och gå iaf, vet inte om jag ska åka till gymmet eftersom jag går på antibiotika nu i tre dagar för urinvägsinfektion, Igen! Börjar bli trött på detta nu är tredje gången på en kort period som jag drabbas, läkarna skulle skicka mitt urin på odling för att se vad det är för bakterie jag fått som inte vill ge med sig.

I helgen hade jag superskoj, var hem till Hallsta och hälsade på. Sov hos mamma men vi var på minikryssning med Martina, Becca och deras pojkvänner. Och min Micke såklart=) Vi åt julbord och myste i baren sen. Det var så härligt att träffa dem alla med tanke på att det var två år sen sist=) Nu måste det bli ändring på detta, nu när jag börjar på distansprogram så kan jag lätt åka och hälsa på oftare och plugga där.

På fredag kommer min kära dotter hem, ja Micke också för den delen. Han har semester i två veckor så det ska bli härligt att få umgås under en längre period. På måndag ska vi åka och köpa julklappar till Joline, ska bli så roligt!

Nej nu ska jag gå upp och äta frukost sen börja städa. See ya later! Puss

Sådärja, dags att byta riktning...

Jag kom in! Jag kom in på ett program som jag trodde att jag aldrig skulle komma in på. Det krävdes betydligt högre resultat på högskoleprovet än vad jag har. Det var 457 sökanden på 65 platser och jag kom in! Det var min fyra från folkhögskolan som räddade mig. Det var två personer från den urvalsgruppen som kom in och jag var en av dem=) Coolt! Så nu byter jag riktning helt och hållet, sen får vi se om det passar mig eller om jag byter till hösten igen=) Inga krav, jag måste ju känna att det verkligen är rätt! Denna utb. ligger på 180 hp (alltså 3 år). Den leder till en kandidatexamen så det finns även här möjligheter att fortsätta på forskarnivå.
Tror att detta skulle kunna passa mig utmärkt, dessutom så är det bara tre år sen får jag en arbetsterapeutleg. och sen är det bara ut och jobba. Det innebär att jag kan börja skriva mycket tidigare.  Ja min dröm är ju att någon gång få ge ut en bok, har ingen aning i vilken genre men en bok vill jag iaf ge ut innan jag dör=) Det är ett löfte!



1 ÖU-70902

Arbetsterapeutprogrammet
180hp, Blandade tider, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Örebro universitet,
Örebro
Grundnivå


BF-4


Antagen


Ant i UG :2


Nyklippt!

Var hos hårfrissan idag! Har klippt och slingat, är så trött på att behöva färga utväxten hela tiden så nu blev det ljusare iaf. Ovant som f.. med lugg men det blev riktigt snyggt tycker jag!

 


Fullt ös!

Har sjukt mycket i skolan denna vecka och sånt gör mig väldigt stressad samtidigt som jag gör mindre då jag vet att jag har mycket att göra=) Konstigt det där, men jag har gjort upp ett schema över veckan nu så jag hoppas hinna klart till fredagen. På lördag drar vi hem till Hallstavik och ska åka med Eckerölinjen till Åland. Martina, Becca och jag + våra söta sambos=) Ska bli så härligt att komma iväg lite, helst hem till Roslagen! Ska sova hos mamma så då får man passa på att kramas lite med henne också!

Dags att börja plugga! See ya!

 

Tidig julklapp till oss själva=)

 


Ego

Blev så nöjd med denna bild så den måste visas=)

Har nyss kommit hem från skolan och jag är helt slut efter en dag med ungarna i sexan. De är inte lugna en minut, full fart hela dagen. Har bara lust att lägga mig på soffan med katterna och vila lite men måste sätta igång med pluggandet. Har typ 200 sidor litteratur kvar tills på fredag så det är bara fortsätta på en gång. Eftersom man ska lära sig något också är det inte bara att sätta sig och sträckläsa som man kan göra med en skönlitterär bok. Det ska markeras, antecknas och analyseras.

Solen skiner idag så jag är på mycket gott humör i alla fall! Trevlig onsdagskväll på er! KRAM



RSS 2.0