Rock on! Hahahaha=)


Helg!

Nu har jag varit halva dagen på statsbiblioteket och arbetat tillsamans med Linda och Ramin. Vi hann klart med våra två vetanskapliga artiklar, så skönt! Nu är det helg och sen blir det tentaplugg i två veckor.
   På lördag kommer Kelly (lillasyster) hit och ska bo här tills på onsdag, ska bli mysigt! Vi ska åka till gustavsvik och bada nån dag tänkte vi.
   Idag ska vi bara ha fredagsmys, både Joline och Micke kommer hem idag=) Ska blir härligt att bara koppla av och mysa med de två som man älskar mest i hela världen!
   För övrigt så går allt superbra med träning och hälsosam mat! JAg längtar efter träning nu och känner att jag verkligen gillar det. Mår bra, är pigg och mer fokuserad. Riktigt skönt att gå och lägga sig med en brännande träningsvärk, det ska ju kännas att man gjort något=)

Kram på er alla!

Gymkort!

Är på lite bättre humör idag=) HAr varit och tränat skiten ur mig på gymmet. Fy fan alltså vad mycket agg jag hade i kroppen. Men det var skönt att lämna kvar det på gymmet!

Sluta snusa idag då. Eller ja börja trappa ner iaf. Har tagit 2 idag hittils, max fyra om dagen i en vecka tänkte jag börja med. Då får jag verkligen spara dem tills de håller på att brista och klarar jag färre är det bara ett plus. Inte för hårda krav från början.

I´m gona win this war!

Love hurts...

Kärlek, förhållande, förståelse, ge och ta.... Det är ett evigt heltidsjobb som man aldrig kan ta semester ifrån. Ibland undrar jag om det inte skulle vara lättare att bara ha sig själv att tänka på. Jag menar jag förstår ju mig själv och då slipper man stå och förklara sig hela tiden, slipper försöka berätta hur jag menar, för det vet ju jag själv redan. Just nu känner jag att jag knappt kan förklara det för mig själv, hur ska jag då få nån annan att förstå? Jag är trött jag orkar inte tänka, orkar inte vara någon annan till lags, kan man inte bara få vara ibland, låta tiden gå utan att förklara? Känner mig tom och livlös. Vill ha sommar! Är så trött på snön, kylan och alla kläder. Är trött på stress likaväl som lugnet. Är trött på allt.

Jag behöver ny bensin, en nytändning, komma igång med något projekt. Då menar jag inte skolan där har jag fullt som det är. Jag menar i privatlivet. Jag behöver börja leva nu! Jag går i en dvala dag ut och dag in. Är duktig i skolan, är en bra mamma, en  bra vän, en bra flickvän... Men jag är inte bra på att ta hand om mig själv. Jag tycker inte om mig själv. Jag ser på mig själv och jag är inte alls nöjd även om jag kanske borde vara det. Vet inte vad som fattas mig, vet inte vilket håll jag ska gå, vet inte vart jag är påväg. Jag är vilsen i mig själv, inlåst, jag kan inte hitta nyckeln!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Har fått svar på sista tentan från förra terminen, jag klarade den och i och med det hela kursen. Så nu har man 30 HP=) Plus att jag fick VG på alla tre delkurser=)

KurserHp BetygDatum

Pedagogik med didaktisk inriktning I

30.0

 

 

 

 
Lärares arbete och skolans demokratiuppdrag

 

(10.5)

 

VG

2009-11-06

Pedagogik och didaktik i skolan

 

(7.5)

 

VG

2009-12-15

Lärares arbete och skolans kunskapsuppdrag

 

(12.0)

 

VG

2010-01-15

Summa:

30.0 högskolepoäng


Fy fan vad jag är bra!!!!!!!!!!!!!!!!

BTW- Jag har klippt mig=) Så skönt!


Harrys...

I fredags var jag och Cissi ute och åt på Harrys, det var supermysigt. Ja det blev väl en och en annan drink också, sen blev det självklart massor av dans! Det är alltid roligt att göra saker med Cissi, men när natten började närma sig blev allt bara sämre och sämre. Absolut inte pga. Cissi eller mig, nej pga. alla patetiska fyllesvin som inte vet hur man hanterar alkohol. Karlarna stod uppradade framför baren och hällde i sig alkohol medans blickarna ständigt flackar från tjej till tjej på dansgolvet. Tjejerna på dansgolvet låtsas om att de inte ser att killarna tittar och dansar värre än en strippa på en rysk horklubb. Jag satt där och roades av dessa fåniga ritualer som påminde om program från Animal planet, jag önskade för allt i världen att jag inte hade varit eller någonsin kommer att bli en av dem. Sen allt tafsande och flåsande i öronen som ständigt hänger över en kan inte göra en annan än förbannad. Fan även fast jag hade varit singel hade jag väl då aldrig ens pratat med nån som är så tankad att ögonen pekar åt olika håll och balansen näst intill obefintlig, sen ska vi inte ens prata om talförmågan. Det var nog bland de osexigaste jag någonsin har sett. Jag undrar, är det roligt att vara så packad? Är det roligt att vara utan självkontroll? Är det roligt att förnedra sig? Är det roligt att vakna upp nästa morgon och inse att man just "satt på" den man kvällen innan, vid nyktert tillstånd aldrig ens skulle tänka sig att ta i med tång? Patetiska grisar som varken respekterar sig själva eller andra. Varför gör man så?
   Det är helt okej att ragga, men vill man inte då visa vem man är på riktigt? Vill man inte prata om saker som är väsentliga? Vill man inte att den andra ska respektera en? Vill man trycka ner sig själv så långt i skorna att man låter alkoholen tala för en?
   Jag dricker alkohol, JA. Men känner jag att det börjar stiga mig upp mot huvudet så tar jag ett glas vatten. Hjälper inte det, ja då har jag fått i mig ett glas för mycket och då är det dags för att nanna kudde. Jag vill inte tappa kontrollen över mig själv, det är jag som bestämmer och inte alkoholen. Kan man inte känna den gränsen så ska man fan inte dricka! Ni förstör inte bara er egen tillvaro utan min och många andras också!
   Klockan halv ett gick vi därifrån, ringde Micke som skulle hämta oss. Han hade cirka 40 minuter kvar att köra så vi satte oss på en mindre bar, utan fyllesvin och tog oss en öl. Sen köpte vi oss en varsin korv med bröd och åkte hem. Jag hade som sagt jättekul med Cissi innan fyllona, kåtbockarna och slamporna invaderade stället=) Men det var ju faktisk rätt roligt att sitta och titta på dem en stund också=)
   Nee jag ser nu fram emot sommaren istället, då kan man samla ihop goda vänner och sitta på nån uteservering så länge solen skiner. När solen går ner är det dags att gå hem och låta grisarna ta över borden.





RSS 2.0