Sol, sol, sol!

Vad underbart det är med sol och värme, lite tråkigt bara att jag går på dehär acnetabletterna "Roaccutan". Jag måste ha solskyddsfaktor 25 minst sa läkaren och det är verkligen sant! Jag provade en dag utan och det blev nästan brännskador under ögonen. Var helt knallröd och uppsvälld under ögonen, jag fick panik att jag hade bränt sönder mig men ungefär 2 dygn senare var de borta. Tur! Idag har jag haft skydd 30 och det har funkat jättebra, det får helt enkelt bli en vit sommar för mig=) Men nu är det bara 13 veckor kvar sen ska acnen vara borta förevigt, förhoppningsvis.

Idag lämnade vi Joline hos Mickes föräldrar och åkte iväg till Ludvika för att handla födelsedagspresenter till Joline. Hon fyller år den fjärde maj men vi ska ha kalas på lördag nästa vecka och då kommer hennes pappa också. Sen ska han ta med sig henne till Örebro en vecka så födelsedagen firar hon där. Vi köpte iaf en jävla massa saker som hon har önskat sig så jag hoppas att hon blir nöjd, det ska hon fan va=) Har ju slösat så mycke pengar nu så jag inte hade råd med studentkäder, var tvungen och ringa till pappa och fråga om han kunde köpa dem åt mig, det kunde han=) Bortskämd? Kanske, men jag är värd det, jag sa att det kunde väl bli en tidig studentpresent. Tack iaf pappa! Melissa du behöver inte bli avis han sa att han skulle ta med sig pengar till dig med när han kommer ner och att du inte behövde betala tillbaka det där du "låna"=) Pappa skratta åt mig när jag sa att jag ville "låna", men då förklarade jag för honom att det faktiskt känns mycket bättre om man frågar om man får låna istället för att få. Då kan man iaf låtsas att man vill ge tillbaka pengarna sen=) Så han sa att vi fick fortsätta säga "låna"=)

Aaaaa, fem veckor kvar tills skolan slutar, tiden springer iväg. Nästa vecka är vi lediga torsdag och fredag, sen är det några till röda dagar i maj så det är ungefär fyra veckor skoltid kvar. Så härligt men ändå så läskigt. Jag kommer verkligen att sakna skolan men det ska bli riktigt roligt att flytta tillbaka till Örebro! Längtar faktiskt tills vi flyttar. Örebro trivs jag mycket bra i och jag hoppas verkligen att jag kommer in på universitetet där.

Idag har vi grillat hos Mickes föräldrar också, kött, det var såå gott och såå skönt att slippa laga mat själv.

Hoppas att ni alla har det riktigt skönt i solen, tur att man inte bor längre upp iaf, pappa sa att det var massor med snö kvar i Åre=)

Puss & Kram på er!

 

Lite bilder från dagen...

 

Fotbollsproffset Joline, ja det blev fotboll, hon förstod inte riktigt hur man skulle spela volleyboll=)







Joline och Jesper (Mickes mammas katt).


Min plutt=)Som jag har fixat ny frilla på, så snygg=)



Matte C

Orkar inte skriva ville bara tala om hur jävla glad jag är! Blev klar med matte c idag, alla rätt på sista provet som var ett prov på hela matte c!!!! Fy fan vad jag är stolt över mig själv! Grattis Becka, matte A,B,C på mindre än två terminer!!!




Blev rånad av en cirkus idag=)

"Åh vad roligt vi ska på circus idag", va det första Joline sa imorse när hon vaknade, sen har tjatet fortsatt enda tills vi kom fram till tältet. Vi hade tagit ut 300 kronar och tänkte att det skulle väl räcka till inträde plus lite gott att äta. Hahaha, jag fick världens chock när jag kom fram till kassan 400 spänn för mig och Joline. Eftersom vi inte hade tagit ut mer pengar så fick vi slänga oss in i bilen och åka iväg till en bankomat. Sen fick micke åka hem till en kompis för det hade blivit alldeles för dyrt att ta med honom också. Hade jag vetat detta hade jag aldrig nämt för Joline att det var circus men jag kunde ju bara inte svika henne nu. Ja circusen började och höll på ungefär 40 minuter sen blev det paus; ponny- och kamelridning=) Jaha 30 kronor för kamelridning och 20 kronor för ponnyridning=) Vidare 25 kr för popcorn, 30 kronor för nån fickdamm.....ja you name it! Dagen slutade iaf 600 kronor fattigare! Men, men, såhär i efterhanf kan jag ändå tycka att det var värt varenda krona, jag menar vem skulle inte tycka det om de fick se hur roligt deras barn hade det. Jolines ögon lös i princip i 3 timmar och kamelridningen var nog pricken över i=) Hon sa redan inne i tältet när kamelerna uppträdde att hon ville rida, jag svarade att man inte fick det=) Sen när vi kom ut och såg att man fick det gick hon upp i extas=) Dom var ju as stora, jag fattar inte att lilla hon vågade, men hon var skit tuff! Stolt över min lilla prinsessa=)

Kram kram







Sol, påsk och familj!

Underbart med sol och lov! Påsken spenderade vi hemma hos mammsen och det var jättetrevligt! Inga bråk, bara kalas=) På fredagen åt vi påskmiddag hos mormor och morfar, super go mat och kul att träffa dem, de va ett bra tag sen jag ens pratade med dem, skärpning ska det bli nu. Man glömmer lätt bort att de inte har internet, det är ju här man håller de flesta kontakter nu för tiden=) Tragiskt kanske, eller inte, skönt att man är en av dom som förstår sig på det iaf. Jag menar det kan inte vara lätt att vara gammal nu, allt ska ju göras via nätet. Vad jag vet är det många som inte ens vet vad www är för något!

På lördagen var det ju underbart väder, jag brände mig lite på armarna men det var det värt för några timmar i solen. Har nog aldrig varit så lycklig för sol som efter denna långa vinter!

Mot kvällen blev det bastubad och iskall bira (det var det ifs på fredagen oxå, bira alltså) och efter bastun en underbar "skärgårds" middag! Rökta räkor, lax och sik med en massa goda tillbehör, mums! Det var jättegott! (Hoppas på samma mat nästa gång vi kommer). Det är lite dåligt med färsk fick och skaldjur här i DALARNA!!!

Nee men det var en supermysig helg och jag saknar dom redan! Men det var en liten brutta som fattades i helgen, hon hade tydligen bättre saker för sig?! Som att springa runt i vackra Italien och ha sig! Vissa lär sig aldrig när det är dags att krypa hem=)

Mån, tis har jag ägnat åt pluggande. Efter lovet har jag bara sex veckor kvar=) JippiiiiiI!!!!!

Åhhhh panik jag tror jag har varit in och ändrat min universitetsansökan typ 30 gånger idag, imorgon är sista inlämningsdag=( I´m gonna die! Åh nått som är värrare=) De är typ 20-30% fler som söker detta år än det var förra, vilket i sin tur minskar mina chanser markant för att komma in! Men men jag kan inte göra mer än vad jag har gjort, räcker inte det får jag bara rycka mig i kragen och söka nästa år igen=)

Nej nu ska jag hoppa i säng! Tack för en jätteskön helg mamma och plastisen (Crille)! Melissa jag saknar dig du får faktiskt ta och komma till mig sen i slutet av augusti, då när jag har flyttat till Örebro, så ska vi mysa lite=) Kelly förlåt att jag glömde säga hejdå till dig gumman=) Det var inte meningen, tänkte bara på att vi skulle säga hejdå därute, men du följde visst inte med=) Så HEJ DÅ och kram Kelly!

Puss puss på er!

 



Vi hann gunga lite i Hallstavik också, i det underbara vädret=)

Lägenhet!

Jag fick lägenheten!!!! fy fan vad skönt det känns! Jag är sååååå glad så ni kan inte ana. Det är som en stor sten har släppt från mitt bröst. Allt börjar reda upp sig till det positiva och det känns mycket bra! Så nu har man en trea på norr i Örebro från första juni! Guuuuuuuuud så skönt! Det här var verkligen vad jag behövde, nu fattas bara att jag ska komma in på skolan också! Så släpp inte era tummar. Första svaret på det får man i början av juli!
Pusssar och kramar till alla goa människor därute!

 

Joline är precis lika glad som mig=)

 

 


RSS 2.0