Jag gjorde det!!!=)

Det var en jättetrevlig avslutning igår på Brunnsvik med fina tal och somrig jordgubbstårta. Tråkigt nog var jag tvungen att åka hem på em. för att jag mådde så dålig. Så värdelöst att ligga hemma i sängen på en sån dag som man har planerat att ha så kul på. Men men, så fort jag blir riktigt frisk igen ska vi dra ihop en stor fest igen så det för väl gå. Just nu vill jag bara koncentrera mig på att bli frisk, det är 13:e dagen som jag är sjuk nu och inget blir bättre. Har fått ett nytt antibiotika nu för nått virus som leder till lunginflammation, det är något nytt virus som tydligen härjar här nu.

Nog om tråkigheter, några fina bilder lyckades vi få igår iaf! Jag klarade det, jag är klar med gymnasiestudierna nu!!! Fy fan vad jag är bra!

 

ps. Tack för korten mamma, Kelly, mormor och morfar, jag ringer er på mån eller tis när alla är hemma! Puss o kram

 

 


Champagnefrukost, eller ja några drack ju öl också=)


Jag och Cissi


Amanda, jag och Emma


Jag och Christina (min svenskalärare)



Jag och Emma



Tori (min engelskalärare) och jag


Jag vid Brunnsviksstatyn


Min älskling var med också=)


Niclas och Simon njuter i solen=)


Så skön bild på Micke=) Till vänster har vi Freddie



Sen bjöds det upp till dans=) Emma och Cissi



En ny milstolpe att passera imorgon...

Imorgon är dagen här, den som jag har längtat efter i över 7 år men förstärktes markant i juni förra året då min lillasyster tog studenten. Jag är så stolt över mig själv att jag äntligen har slutfört ett påbörjat projekt, det är så man kan ta sig vidare och utvecklas! Tråkigt nog har jag lunginflammation och går på penicillin, men det är skit samma, det blir ett glas champagne på morgonen och sen får jag dricka saft=) Det spelar ingen roll för ingen drog i världen kommer att kunna jämföras med mitt glädjerus under morgondagen!

Nu är det fira som gäller så håll i er!

Pusssaar till alla som vill ha!


Sjuk=(

Blää för att vara sjuk, jag har ju absolut inte tid med det ju! Nu har jag varit sjuk fram och tillbaka i en vecka. Feber på kvällarna och seg på dagarna. Hostar som en gammal lungsjuk kärring gör jag också. Var till akuten i lördags och snabbsänkan visade sig vara förhöjd men läkaren trodde inte att det var lunginflammation utan ett mycket starkt virus. Det kunde tydligen ge samma symptom som vid lunginflammation. Så istället för penicillin som inte biter på virus blev jag hemskickad med någon stark hostmedicin som man blir jättetrött av. Cocilana eller nått hette den. Det är så typiskt att man ska gå och bli sjuk sista veckorna i skolan, det är ju nu man gör massa mys tillsammans som utflykter och städdagar. Bara snacka skit och umgås, känna det härliga lugnet efter att vara klar med alla kurser. Men inte jag inte, jag ska ligga här hemma och titta på när Micke och Joline flyttstädar och donar. Jag kan ju inte låta bli att hjälpa till. Men nu måste jag vila, jag måste bli frisk NU. Nån får ta och låsa fast mig i sängen=)

Hoppas att ni mår bättre än mig=)

Inga pussar och kramar idag, vill inte smitta er;-) Så *vink, vink*, vi ses och hörs!


Tröttnar aldrig på denna=) Så fin live!


Förlåt för mitt klagande=)

Oj, oj, oj, förlåt att jag klagade på det fina vädret, det var någon där uppe som hörde mig och såg till att det blev riktigt mulet och kallt. Himlen är nu helt grå och regnet hänger i luften, sorry=) Jag ska aldrig mer klaga på fint väder! Please let the sun shine!


Kom igen nu solguden=)

(Bilden är tagen från google.com)

Sol, sol, sol...

Jobbar heldag för första gången sen augusti förra året och se vilket väder det är ute. Solen skiner och värmer redan klockan åtta på morgonen, är det inte typiskt?? Här ska jag sitta och häcka till klockan fem i eftermiddag, fy vad trist. Men, men, det är roligt att träffa lite arbetskamrater i alla fall.

Men det är bra att det är fint väder för idag ska Micke och lars flytta upp dom sita sakerna från lägenheten på kyrkbacken. F.o.m idag ska vi sova i ettan på västra=) Så lite tur har jag som jobba så slipper jag bära. jag får istället ägna mig åt det roliga senare, packa upp! Det börjar bli riktigt fint där nu, igår köpte jag några väggdekorer och klistrade upp, det blev jättefint på den vita väggen. Ska lägga upp lite bilder här sen när allt är i sin ordning.

Från den första juni så får vi lägenheten i örebro också och den ska bli ännu roligare att fixa till;)

Önskar er alla en riktigt härlig dag i solen så ses och hörs vi!

Puss puss

Sorry...


Förlåt att jag är lite lat med att skriva här men det är mycket som händer just nu. Vi håller på och flyttar upp till ettan på västra, f.o.m lördag ska vi sova där. Det har varit slutprojekt i alla ämnena i skolan men är nu klar med allt och det känns underbart. Har även fått reda på att jag har klarat alla kurser som jag åtagit mig=) Jag är så stolt över mig själv!

Mina kurser som jag har läst sen augusti:

1. Svenska b
2. Historia a+b
3. Religion a
4. Naturkunskap a+b
5. Matematik a+b+c
6. Engelska a+b
7. Psykologi a+b
8. Samhällskunskap a+b

15 kurser totalt plus att jag har en del kurser från gymnasiet också som t.ex. turism, näthandel, info och layout, svenska a mm. Jag vet också att jag kommer få min behörighet till högskolan på fredag nästa vecka. Det är alltså bara nästa vecka kvar i skolan, den 29/5 så är det avslutning! Jippi!!!! Jag tror inte det finns många som är gladare än mig just nu!

i onsdags hade vi avslutningsmiddag med lärarna. Det bjöds på buffé, lek och karaoke, det var jag och Emma som arrangerat festen och det blev ganska lyckat. Förutom att många försvann efter middagen, men men det är sånt som händer. Lärarna var iaf jättenöjda med vår insatts=)

Idag är jag ledig men imorgon ska jag jobba på Spendrups. Var där och fräschade upp minnet i fredags och efter fem minuter så var det som om jag aldrig varit ledig=( Men det ska bli kul att umgås lite med arbetskollegorna ändå.

Micke ligger och sover nu, han har jobbat natt och Joline är i Örebro. Jag ska åka iväg till rusta nu och köpa lite målarfärg till Mickes lägenhet, vi börjar komma i ordning lite smått men det är inte roligt att bo i kartonger. Hoppas vi hinner klart med det mesta tills på söndag då gumman kommer hem från Örebro, har saknat henne sååå mycket denhär veckan.

Hoppas att allt är bra med er! Puss & Kram

 

Lite bilder från avslutningsfesten och skolan...

 






























Så fint skolan ligger va?


Lite bilder från Jolines kalas=)
























Joline 5 år

Mitt hjärta fyllde 5 år i måndags, min under bara prinsessa=) Jag ska lägga ut lite bilder från kalaset här sen!
Puss hjärtat!


Nervös...

Idag ska vi ha ett litet "sista" prov i Engelska b, känns as jobbigt eftersom jag anser att engelska är mitt svagaste ämne. Det var iaf i den delen som jag var sämst i på högskoleprovet. Jag skrev förresten 0,9 vilket är bättre än det förra men jag är ändå långt ifrån nöjd=( Men det är väl något karaktäristiskt för oss människor, aldrig blir man nöjd, speciellt inte med sig själv.

Har gjort en till sak, av de 18 sökningarna jag gjorde har jag tagit bort, prio 1,2,3,4. Alltså civilekonom, ekonomiprogrammet, företagsekonomi och nationalekonomi. Det kändes inte rätt helt enkelt. Jag tror jag sökte det med anledning av den fina titeln och att jag är så bra på matte. Men nu är det så att jag inte tror att jag skulle passa in där uppe bland alla hjärtlösa kapitalister. Även om det kanske hade vara kul att visa dem att det faktiskt går att vara solidarisk och rättvis fast man är högutbildad och framgångsrik inom näringslivet=)

Nej jag har nu istället sökt något som jag tror skulle passa mig utmärkt. Lärarprogrammet med inriktning svenska och lärarprogrammet med inriktning samhällskunskap. Jag anser mig själv ha lätt för att få folk att lyssna på mig och jag har även lätt för att lära ut. Många gånger har jag hört om hur mycket energi jag sprider runtomkring mig och även att jag har lätt för att väcka nya intressen hos människor. Det här kommer att passa mig utmärkt! Jag kommer att rikta in mig på att bli gymnasielärare i Svenska och samhällskunskap. Jag trivs bättre att jobba med ungdomar än mindre barn, men man vet ju aldrig med mig, rätt som det är så vill jag bli högstadielärare=) Nej, jag känner att detta är det rätta valet, jag får hjälpa ungdomar i livet, jag får stå i rampljuset och verka smart och det kommer alltid att finnas gott om jobb (förhoppningsvis).

En dålig sak är ju att Lärarprogrammet svenska prio 1 står nu som försenad anmälan och min ansökan kommer att behandlas efter att alla som har sökt det i förstahand före mig. Sen är man ju med och konkurerar om de övriga platserna. Det är bara att hålla tummarna. Resten av kurserna jag sökte blev inte påverkade så kommer jag inte in så kommer jag att läsa lösa kurser så länge!

Snart börjar jag skolan, har ju inte matte längre eftersom jag är klar så nu börjar jag 1020 tisdagar och torsdagar. Skönt som tusan=)

Idag ska vi ha slutredovisning i Natur B, känns så skönt. Jag ska redovisa om människans totala utveckling på jorden från det första funna skelettet "Lucy" till Homo Sapiens. Vi ska ut i skogen och fram till någon sjö. Där ska vu ro ut till en grotta som vi ska redovisa i=) Kommer bli spännande!

Ha en bra dag nu! Puss


RSS 2.0