Har inte så mycket att säga idag, lägger ut lite härliga bilder från sommaren 2009 istället=)


Utflykt i Grängesberg...






Lägg märke till den flygande jordgubben=)













Gokartkläder på=) Men de va inte så kul, låg ju 10 sekunder bakom Micke hela tiden=)






Det var i denna pool vi kopplade av ordentligt efter gokart, massage och en underbar middag=)

Bättre dag idag=)

Godmorgon, känner att jag har lugnat ner mig markant idag. Från värsta livrädda lilla flicka till den självsäkra, starka kvinnan som jag hela tiden jobbar på. Jag är glad idag, har insett att jag inte kommer att dö, just nu iaf. Ikväll ska jag och älsklingen på spa-kväll på gokartbanan kl 2000. Det blir köra gokart, äta god mat, bubbla bubbelpool och 30 minuters massage var. Åhh det ska bli helt underbart. Efter det ska vi gå hem och bara mysa och älska varandra. Det kommer bli en toppendag.

Imorgon är också en bra dag, jag kommer att kunna kramas med min lilla tjej. Hon ska vara hos sin pappa till på söndag men eftersom vi bor typ 300 meter ifrån varandra så brukar vi hälsa på=) Tror att hon kanske t.o.m vill sova hemma i sitt nya rum sen när jag har satt upp gardiner och pysslat lite, hennes rum är nästan klart=) Saknar henne supermycket. Ses imorgon hjärtat!

Nu ska jag sticka till jobbet, ska hämta upp chefens dotter först som sommarjobbar hos oss=)

Ha en bra dag! Pussss

 

 


Jolines nya baddräckt som hon fått från plastfarmor=)


Vi ska ha mysssssskvälll!

 


Hälsoundersökning

Var på vanlig hälsoundersökning igår för att kolla upp om jag hade några vitaminbrister mm och varför mitt hjärta blir att pumpa så konstigt jämt när jag anstränger mig nu efter sjukdomen som jag hade på 4 veckor för två månader sen. har liksom känt mig så trött och hängig och svag, men det är inte lätt att komma igång när hjärtat börjar hoppa som en dåre i bröstet precis när man börjar bli varm. Doktorn kolla lite allmänt och sen sa han att han hörde ett blåsljud på mitt hjärta. Så jag skulle få göra ett EKG. Doktorn gick ut och min panikångest var i full gång=) Sköterskan kom in med EKG-apparaten och jag frågade genast: Är det farligt med blåsljud på hjärtat?. Hon svarade att det inte alls var farligt att det är jättemånga människor som har det. Jag pustade ut efter EKG: et gick jag in till doktorn igen. Han satt tyst i typ 10 minuter och titta på det jävla pappret med min EKG-kurva och om vartannat stirrade han in i datorn. Mitt hjärta höll på att hoppa upp i halsgropen, tillslut sa jag: Allt ser väl bra ut va? Han sa ja, MEN, det kom ett men. Nu var jag nära att dö, han sa att det var några små avvikelser, hjärtat hoppar tydligen dubbelslag då och då. Det behöver inte vara farligt men det kan vara farligt, men oftast är det inte farligt. Tydligen är det många människor som har dubbelslag varje dag. Så nu har han tagit något prov för att se om jag har vitamin/mineralbrist och så har han skickat remiss till hjärtmottagningen i Falun för att göra ett ultraljud på mitt hjärta och kanske motionstest också. Usch alltså detta är inte bra för min ångest, jag som har varit ok så länge, nu när det är nått på riktigt så blir jag och tänka en massa sjuka tankar, som att jag ska dö i någon hjärtsjukdom precis nu när jag äntligen har kommit in på universitet och sånt. Att Joline inte kommer få växa upp med sin mamma....att jag aldrig haft panikångest att jag har varit sjuk på riktigt hela tiden utan att läkarna hittat något.....a fy fan tankarna går och det är svårt att sätta stopp för dem. Jag är jätteledsen ena sekunden, sen rycker jag upp mig i andra och inser hur löjlig jag är. Jag vill göra det där ultraljudet nu så jag kan vara lugn sen. Tänk om det är det där Twar-viruset som har blivit kroniskt och satt sig på hjärtat...Blä vill inte tänka mer, finns det ingen off-knapp??? Blir helt slut i skallen av det här. Vill bara att Joline ska komma hem nu!


Dog nästan idag...

...i uppförsbacken till jobbet, jag cyklade. Fy fan vad slut jag var alltså, andnöd och kramp i benen, snacka om otränad man är alltså. Nu måste jag skärpa mig, sluta åka bil och börja röra på fläsket! Har ju lyckats sluta röka helt nu så nu borde det inte vara så svårt att få upp konditionen! Måste börja äta rätt också, eller ja rätt äter jag väl men själva mängden skulle ju gå att dra ner lite på. Jag älskar ju mat så det är bara att välja, dra ner på mat eller träna extra mycket. Fan, båda låter ju lika jobbiga, pest eller kolera. Men om jag tänker efter lite så var det ju rätt skönt på den tiden då jag tränade en fyra gånger i veckan + all vardagsmotion, då mådde jag ju hur bra som helst och kunde äta hur mycket jag ville utan att gå upp i vikt. Det sattsar vi på. Hahaha, rätt kul när man kollar bak i bloggen, det är ett par vändor som jag har försökt med att komma igång fysiskt men utan resultat. Hur gör man för att få sån självdisciplin?? Jag har ju en enorm självdisciplin när jag studerar och noll när det gäller att ta hand om mig själv. Igår var jag iaf ut och gick tre gånger 25 minuter och det kändes jävlig skönt då men det tar ju sån tid och är inte speciellt kul om man inte har någon bra ljudbok att lyssna på. Sen imorse tog jag cykeln till jobbet och höll på att dö så där är jag avskräckt nu. Men det är väl bara fortsätta så, nån gång måste det ju kännas lättare. Nån gång......nån gång.... Nej jag vill att det ska ge resultat på en gång. Sådär som på tv-shop reklamerna för alla träningssaker. Fem minuter om dagen så får man en fotomodellskropp bla, bla... Kan det inte bara få vara så enkelt? Det finns ju faktiskt roligare saker att lägga sin tid på som t.ex. .....öh.... ligga på soffan och titta på Glamour, eller sitta framför datorn och stirra sig hjärndöd.....okej, okej, jag har tid att lägga på träning men inte ork eller lust. Fack this shit!


Present av dottra=)

Titta vilket fint halsband Joline gjorde till mig på dagis. Det var en present till mig för att jag hade kommit in på skolan=) Hon är för söt min lilla prinsessa. Älskar dig mest i hela världen snuttan! Du är mitt allt! Du och Micke...puss. Här är mina nya glasögon också, är supernöjd!




Sötast!

Rock on!!!

I lördags drog vi till Örebro för att jobba på lägenheten. Vi hade med oss två fullproppade kombibilar och och ett lika fullt släp. Det vi hann göra var att packa upp dem i lägenheten, maskera i vardagsrummet och....öh inget mer. Det blev istället minifest hos Jolines pappa Jocke och hans "vän" (eller vad det nu kommer bli) Helena. har bara träffat henne en snabbis förut, det var en riktigt trevlig och rolig kalaspingla. Vi hade iaf jätteroligt allihopa, snackade skit, drack vin, käkade chips och spelade guitar hero. Super skoj. Kvällen blev till morgon och vi knallade hem vid sextiden, Joline vaknade givetvis av den skumpande hemfärden (Jocke bar henne hem) så det blev ungefär 10 minuters sova den dagen. Dagen efter blev det pizza och åka hem, somnade direkt jag kom hem. Så mycket fick vi gjort i lägenheten, men vi ska åka dit på lördag igen och få klart vardagsrummet iaf=) Lägger ut lite bilder från lördagskvällen.


Rockbrudarna!


Helena, jag och en djupt sovande Jollis=)



Mera rockbrudar=)



Djupt fokuserad.



Två väldigt glada och fulla pojkar...



Behöver jag ens kommentera denna bild???!



Tidigare samma kväll...


I´m a Guitar Hero=) Eller inte, sämst denhär kvällen iaf, Joline var t.o.m vassare än mig=)


Rock on! Som Joline skulle ha sagt=)


Och pappa däckade i mamma och Mickes säng=) Hmmm.... Det var faktiskt Micke och Jocke som delade säng den dagen=) Jag och Joline tittade på film=)


"Herre gud, jag visste inte att vuxna människor kan vara jobbigare än barn"=)

Tårta för att fira att jag kom in på universitetet=)

Fin tårta va, vi bakade den helt själva i torsdags förra veckan när jag fick mitt intagningsbesked=) Är fortfarande lika glad och stolt över mig själv! Joline är också jättestolt över sin mamma! Hon är världens goaste, I love ya girl, ses på söndag!


Örebro Universitet, Here I Come!!!

Urval 1 pågår till höstterminen 2009


Fy fan vad härligt!!!!!!!!!!!!!!! Jag kom in, jag kom in, jag kom in! Fattar ni jag kom in på mitt förstahandsval! 31 augusti börjar jag på Lärarprogrammet på Örebro Universitet! Jag är så överväldigad så jag vet in vart jag ska ta vägen. Äntligen lite framgång! Tänk hur det är att ena minuten känna sig på botten (kolla mitt förra inlägg) för att i nästa sekund flyga högt över topparna. Utan nergångar skulle vi inte känna denna underbara glädje som min kropp är fylld av just nu! Nu vet jag att jag kan och jag vet att hårt arbete ger resultat! I love my world!

Jag vill passa på att tacka min underbara sambo som har ställt upp på mig i vått och torrt. Utan dig älskling skulle jag aldrig ha klarat dehär! Pussss min underbara, jag älskar dig! TACK!


Prio Anm kod/Utb UG-MV Urval Ant i UG
1 ÖU-45910

Lärarprogrammet, inriktning svenska
330hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Örebro universitet,
Örebro
Grundnivå


SA-980


Antagen


13

Obs! Alternativet är sökt efter sista anmälningsdag!


(bilden är från studera.nu)


Tala Blommor & Bin med en 5-åring???

Känner att allt är piss just nu. Inget går som jag vill. Det är många tankar som cirkulerar i mitt huvud; "kommer jag in på skolan?", "Om jag kommer in, har jag valt rätt?", "Biljävel", "Joline får inte den tid jag vill ge henne", "Vad händer mellan mig och Micke när jag flyttar nu?"....and so on. Jag vet allt det där med "sluta grubbla så mycket", men det är jävligt svårt att kontrollera sin tankebana. Antar att allt kommer att bli bättre när jag har fått mitt antagningbesked från skolan, oavsett resultat. Just nu känns det liksom som om ovissheten får mig att tappa all kontroll, jag har ingen kontroll på något. Många tycker säkert att det är skönt men jag är lite av ett kontrollfreak så tyvärr den funkar inte på mig. Jag tror jag måste sätta mig ner och tänka igenom och mina bekymmer och mål, kanske börja strukturera och prioritera om dem lite för att se om det går att få någon ordning på livet. Det här funkar inte i längden.

Nu till något roligt men generande. Häromkvällen när jag låg i gränslandet mellan drömmar och verklighet vaknade jag till av att en liten tjej satt vid min sida. Joline ruskade på mig och sa "Mamma, vet du, jag har liksom ett hål mellan benen, vad är det till för?" Hehe, jag svarade att det är där kisset kommer ut. Då kom det oväntade: "Men vart ska killarna stoppa in snoppen då?". A fy fan vad svarar man?? Inget angående sex har någonsin generat mig men detta tog priset. Man kan ju inte ljuga heller. Hon hade hört det av en kille på dagis=)  Jag försökte lugnt och pedagogiskt förklara att det var där man stoppade in snoppen men att det bara är vuxna som håller på med sånt i syfte att få en bebis och att barn absolut inte fick hålla på med sånt, det kan vara farligt för barn sa jag. Det är förbjudet för barn, då kan polisen komma=) Men det svaret nöjde hon sig inte med, hon kom med massvis med följdfrågor och påståenden. Jag tappade fullständigt talförmågan och bara nickade och skakade på huvudet. Vad fan skulle jag säga?? Att det är något helt underbart som alla vuxna gör för att njuta och visa kärlek till varandra?? Nej tack du. Några tips?


(Bilden är från google.com)

Pirrrrr.....Nästa vecka kommer första beskedet......

Förmodligen kommer jag inte in på första eftersom mitt förstahandsval är "sen ansökan", nästa urval är i början av augusti=) Men jag håller tummarna ändå!


Urval 1 pågår till höstterminen 2009

Urval 1 pågår till höstterminen 2009


Just nu görs det första urvalet till höstterminen. Under tiden urval pågår kan du inte logga in på Dina sidor eller söka nya utbildningar. Antagningsbeskeden till höstterminen publiceras på Dina sidor under vecka 29. Om du har gjort en pappersanmälan får du ditt antagningsbesked per post.

I slutet av vecka 29 kommer du ha möjlighet att skriva ut en kopia av ditt antagningsbesked från en pdf-fil.
Publicerad: 2009-07-08 på studera.nu


And so the Lion Fell in Love with the Lamb ...

Kunde inte sova I-gårkväll=( Micke jobbar natt och Joline är hos sin pappa. Jag hatar att vara ensam samtidigt som det är skönt. Det jobbiga är att jag inte kan somna på kvällarna när jag är ensam. Igår var det tungt som tusan, men det gjorde inte så mycket. Jag satte på min favoritfilm Twilight, sen kunde jag somna gott efter det=) Den är så bra, en av de bästa filmerna jag någonsin sett. Bästa repliken är ovanstående rubrik. Skickar med klippet här=)

Förövrigt mår vi bra hela familjen. Solen skiner, vi badar, myser och mår allmänt bra! Jag har nu varit rökfri i en månad och en dag, inte ett bloss sen den 29/6. Nu har jag precis stoppat in en nikotinfri snus under läppen och hoppas på att jag även lyckas sluta med det eländet! Det räcker att ta en någon gång ibland när man festar och så=)

Det är ju nu den andra juli och det betyder att antagningsbeskedet bör komma inom två veckor...pirrigt=)


RSS 2.0