Harrys...

I fredags var jag och Cissi ute och åt på Harrys, det var supermysigt. Ja det blev väl en och en annan drink också, sen blev det självklart massor av dans! Det är alltid roligt att göra saker med Cissi, men när natten började närma sig blev allt bara sämre och sämre. Absolut inte pga. Cissi eller mig, nej pga. alla patetiska fyllesvin som inte vet hur man hanterar alkohol. Karlarna stod uppradade framför baren och hällde i sig alkohol medans blickarna ständigt flackar från tjej till tjej på dansgolvet. Tjejerna på dansgolvet låtsas om att de inte ser att killarna tittar och dansar värre än en strippa på en rysk horklubb. Jag satt där och roades av dessa fåniga ritualer som påminde om program från Animal planet, jag önskade för allt i världen att jag inte hade varit eller någonsin kommer att bli en av dem. Sen allt tafsande och flåsande i öronen som ständigt hänger över en kan inte göra en annan än förbannad. Fan även fast jag hade varit singel hade jag väl då aldrig ens pratat med nån som är så tankad att ögonen pekar åt olika håll och balansen näst intill obefintlig, sen ska vi inte ens prata om talförmågan. Det var nog bland de osexigaste jag någonsin har sett. Jag undrar, är det roligt att vara så packad? Är det roligt att vara utan självkontroll? Är det roligt att förnedra sig? Är det roligt att vakna upp nästa morgon och inse att man just "satt på" den man kvällen innan, vid nyktert tillstånd aldrig ens skulle tänka sig att ta i med tång? Patetiska grisar som varken respekterar sig själva eller andra. Varför gör man så?
   Det är helt okej att ragga, men vill man inte då visa vem man är på riktigt? Vill man inte prata om saker som är väsentliga? Vill man inte att den andra ska respektera en? Vill man trycka ner sig själv så långt i skorna att man låter alkoholen tala för en?
   Jag dricker alkohol, JA. Men känner jag att det börjar stiga mig upp mot huvudet så tar jag ett glas vatten. Hjälper inte det, ja då har jag fått i mig ett glas för mycket och då är det dags för att nanna kudde. Jag vill inte tappa kontrollen över mig själv, det är jag som bestämmer och inte alkoholen. Kan man inte känna den gränsen så ska man fan inte dricka! Ni förstör inte bara er egen tillvaro utan min och många andras också!
   Klockan halv ett gick vi därifrån, ringde Micke som skulle hämta oss. Han hade cirka 40 minuter kvar att köra så vi satte oss på en mindre bar, utan fyllesvin och tog oss en öl. Sen köpte vi oss en varsin korv med bröd och åkte hem. Jag hade som sagt jättekul med Cissi innan fyllona, kåtbockarna och slamporna invaderade stället=) Men det var ju faktisk rätt roligt att sitta och titta på dem en stund också=)
   Nee jag ser nu fram emot sommaren istället, då kan man samla ihop goda vänner och sitta på nån uteservering så länge solen skiner. När solen går ner är det dags att gå hem och låta grisarna ta över borden.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0